Icecrown.se

Jag som skriver här på Icecrown.se heter Therese Göterheim och bor i Sigtuna.
Kommunikation och interaktion över internet är min passion och jag älskar sociala medier, det är därför jag är så bra på det jag gör. 

Jag är lyckligt lottad som har haft möjligheten att få prova många olika yrken i under min yrkeskarriär och kan därför med min erfarenhet komma med input, stötta, inspirera och vägleda.

Jag gästföreläser även lite då och då på Södertörns Högskola om Social Media. När tillfälle ges så föreläser jag även på kvällarna för andra föräldrar om vad våra barn gör i spelvärlden & på nätet, samt uppmuntrar föräldrar att engagera sig mer i sina spelande barn.
Jag är DigitalMediapedagog som avslutade mitt kandidatprogram Multimedia Pedagogik och Teknik på Stockholms Universitet januari 2010, ett program som syftade till att ge kunskap och förståelse för människans relation till digital medie- och kommunikationsteknologi, som jag anser ligger helt rätt i tiden med tanke på den digitala utvecklingen som vi ser idag..
På min fritid tittar jag på TV-serier, kopplar gärna av med att spela Diablo eller World of Warcraft med min son, är med min familj och fikar med mina vänner.

Det som skrivs här på  icecrown.se är mina egna tankar och åsikter och har ingenting med mitt arbetet att göra!

Jag har i hela mitt liv varit rädd för att skriva och tycker fortfarande att det är svårt, men nu kan inget stoppa mig, jag har ju precis kommit igång!