Vad är det som hindrar mig?!

#Blogg100 ja det kanske inte gick så bra som jag trodde men jag kom igång en liten stund iaf.

Egentligen har jag ju mycket att säga för jag pratar ju väldigt mycket om dagarna, men när jag väl sätter mig vid datorn och ska skriva så blir det tvär blankt. Som just precis nu tex det saker snurrar i huvudet om vad jag skulle kunna skriva om, men så blir jag bara sittande där med händerna på tangentbordet och bara tittar. Tv-serier, spel, foton, kläder, smink, naglar, om mina hundar, om att vara mamma, app-tester, digital marknadsföring, social media wow det finns hur mycket som helst att skriva om men jag får skriv black out.

Undra vad det är som hindrar mig?

Kan jag vara rädd för något i mitt undermedvetna?

Blir det lättare om jag nichar mig och bara börjar skriva om TV-serier som är min stora hobby. Eller ska jag skriva om Digital Marknadsföring som är det jag brinner för och jobbar med dagligen. 

Well detta tål att klura på…

Add a comment