Det gör så ont… #blogg100

Sitter i bilen utanför Astrid Lindgren kl0900 ska min son till läkaren. Idag gäller det om han någonsin kommer kunna träna tennis eller någon annan träning igen. Som det är nu klara han , knappt en dag in skolan pga smärtan i benen, han hoppar på kryckor och jag och min pappa turas om att köra honom till och från skolan. Det gör ont i mig jag bryts sakta sönder, det gör så ont i hjärtat att se sin son lida. Jag tror aldrig jag eller någon annan kommer förstå vad det är han genom lider just nu.

Humöret är inte på topp på någon i familjen, jag blir lätt arg pga den extrema nervositeten jag bär på, att gå igenom detta är jobbigt för alla i familjen. Om jag är nervös och mår dåligt så är det inget mot vad Zaccarias känner, det är ju hans liv och kropp som e trasig.

Idag vill jag att ni håller alla tummar och tår för min son och om ni tror på Gud så be en gärna bön för honom då. <3

Add a comment