Therese NU & DÅ #blogg100

Louis Vuitton pre fall/winter 2013/2014Ny firsyr, i Lördags va jag och klippte mig hos Sara S på Tony & Guy i Stockholm.

Jag har gått där i flera år och jag och Sara känner varandra sedan vi båda bodde i Gävle. Det som är kul med Sara är att hon ”känner” mitt hår och hon har 100% fria händer att göra precis vad hon vill. Jag tänker alltid det kan ju inte bli värre än att jag måste gå med mössa några månader om jag inte gillar frisyren (detta har dock aldrig hänt sen 2005).

Om du inte ser så ska det va så sa Sara, som klippt mig i någon frisyr som påminner om Louis Vuitton kollektionen
pre fall/winter 2013/2014 å jag är hur modern som helst!
Sist jag hade tok lång lugg va när jag var 4år det var 1978, min pappa hittade ett kort och scannade in.

Therese NU 2013 och Therese DÅ 1978
Visst va jag söt när jag va liten?!

therese_nu_då

 

 

Add a comment