Livet är bättre!

För ett tag sedan skrev jag om min GBP som jag gjort och fick mycket härlig input. Flera vänner kom med tips om att jag skulle testa dieten Paleo för att må bättre så jag började läsa på och i oktober började jag med Paleo. 

Jag slutade med socker, all slags spannmål, ris, pasta, började äta kött från endast gräsuppfödda djur. Nu har det gått snart 3 månader med Paleo dieten och jag har för första gången på flera år gått ner i vikt och tappat 12kg, jag svimmar inte längre när jag äter mat , mina domningar i kroppen har försvunnit helt vilket gör att jag är betydligt piggare om dagarna och orkar mer! Jag orkar laga mat när jag kommer hem från jobbet och behöver inte längre gå och lägga mig det första jag gör min livskvallitet börjar sakta komma tillbaka och jag ser betydligt ljusare på framtiden än tidigare. Smärtan i magen är dock kvar men den är mer uthärdlig nu när jag mår bättre i övrigt.

Tusen tack Annika och Peter som pushade för att jag skulle börja med denna kost, jag mår så mycket bättre med, Känns som om jag fått nytt liv! 

My Gastic Bypass Story
Del1: http://www.icecrown.se/2012/09/15/min-gastric-bypass-story/
Del2: http://www.icecrown.se/2012/09/16/min-gastric-bypass-story-del-2/

 

One Comment

    • 7 januari, 2013

    Va duktig du är! 12 kg är mkt och att du känner att du mår bättre är ju kanon!

Add a comment