Tv-serier is tha shit

Jag älskar tv-serier! När jag är för sjuk för att sitta vid datorn men tillräckligt frisk för att hålla mig vaken kan jag alltid kolla in ett avsnitt. För mig är det helt perfekt och tack vare internet så kan jag se de flesta serier samma dag eller dagen efter de kommit ut. Det blir alltså inte så mycket ”riktigt” tv -tittande. En vanlig vecka kollar jag på 20-25 olika serier de flesta är 40 minuters avsnitt. Jag har ingen direkt genre som jag kollar på men jag är väldigt förtjust i vampyrer och det övernaturliga så mycket SyFy-serier blir det och väldigt lite komedier.

En vecka går lite upp och ner söndagar och torsdagar är vilodagar. För att hålla koll på alla serier använder jag mig av SideReel där kan man hitta de flesta amerikanska och Kanadesiska serier som går och har gått på TV. Man kan även kolla in alla serier som jag prenumererar på http://www.sidereel.com/profile/_tesas .

 Bäst just nu är jätte svårt att säga men en topp 5 för den kommande veckan är.

  1. White Collar
  2. Grimm
  3. Jane by Design
  4. Being Human 
  5. Alcatraz
Runner up denna vecka är ; Once up on a time, The good Wife, Criminal minds, Gossip Girl, Pretty Little liars, Heart of Dixie, Glee, A gifted man & Ringer.
Som sagt min smak är ganska blandad. Jag håller också på att kolla in en serie från början som heter Lost Girl riktigt bra om man gillar Syfy den är inne på sin andra säsong i Kanada och sin första på SyFy channel. Får väl börja recensera nångång…

Add a comment